На безценица! Разпродават бензиностанция и апартамент на фалирала фирма

Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха бензиностанция и апартамент на фалирала монтанска фирма, пише BulNews.bg.

Имотите се намират в село Медковец и са собственост на „ВИП“ ООД, която дължи пари на банкова институция.

На тезгяха е сложенa бензиностанция, построена на ул. „Христо Ботев” № 15 в селото, с отстъпено право на строеж. Обектът е разположен на 150 кв. метра и представлява едноетажна постройка, с масивна стомано-бетонова конструкция и тухлени преградни стени. Покривната конструкция е тип „плосък покрив”, с изпълнени топло – и хидро – изолации. Състои се от три основни помещения и санитарен възел. Продават се и съоръженията към нея – двойна горивна колонка за зареждане и цистерни за бензин и дизел.

Търговският имот е необитаем и не се ползва по предназначението си. Общото му състояние е лошо, като бензиностанцията е запусната и с тревясал терен, пояснява частният съдебен изпълнител. Началната цена за нея е 22 860 лева.

Продава се и апартамент, собственост на фирмата, който също е в село Медковец и се намира на 4-ия етаж на ул. „Георги Димитров” № 19. Жилището е с площ от 65.90 кв. метра и се състои от спалня, хол, кухня, коридор, тераси и сервизни помещения. Дограмите по прозорците и вратите са дървени и двукатни. Подовата настилка е от сгуробетон, стените и таваните са стандартно изпълнение. Към апартамента има и мазе с площ от 6.46 кв. метра.

Жилищният блок е изграден през периода 1986 – 1989 г. с масивна конструкция, със стомано-бетонови елементи и тухлени стени. Има ВиК и електрическа инсталация. Началната цена, от която стартира продажбата, е 14 062.52 лева.

Търгът ще се проведе в сградата на районния съд в Лом на 11 август от 13 часа.

 

Може да харесате и