Млада майка се самоуби заради тормоз в нета

Младата шотландка е имала син на четири години

Млада майка сложи край на живота си, защото е била тормозена от тролове в социалните мрежи, съобщи „Дейли мейл“. Тя е имала дете на четири години.

23-годишната Лиан Морисън се е самоубила на рождения си ден. Случаят шокира нейните близки. Те я описват като душата на компанията и майка, която живее за малкия си син Мейсън.

Лиан Морисън е живяла близо до шотландския град Стърлинг. Тя е била тормозена в интернет, като дори е бил направен фалшив профил в сайт за запознанства, в който са били използвани нейни снимки.

Безжизненото тяло на шотландката е било намерено от нейния брат. Неин приятел разкри, че е била в депресия. Наскоро се е разделила с приятеля си. Член на семейството разкри, че интернет троловете са я докарали до полуда.

„Всички, които познаваха Лиан, знаеха, че е прекрасно момиче. Беше изключително красива и жизнерадостна. През последните месеци обаче имаше събития, които я депресираха“, сподели роднина на самоубилата се жена.

Заради създадения фалшив профил 23-годишната жена денонощно е била заливана със съобщения от мъже, които искат да спят с нея. Близките й казват, че е имала сложен личен живот.

Източник: Fakti.bg

 

Може да харесате и