fbpx

Малкият син на Тони Стораро се оказа по-голям плейбой от брат си

552

Малкият син на Тони Стораро придружи брат си Фики на участие в Стара Загора.

“Там той ме сваляше, след което ме покани на вечеря в хотел. Бяхме заедно цяла вечер. Студентка съм по медицина. Въпросният младеж се възползва доста добре от популярността и в момента имаме взаимоотношения. Имаме снимки“, твърди прелъстената студентка Мими в писмо до клюкарския сайт Hot Arena.

Дали това е плод на фантазии или действителна случка можем само да гадаем. Поне за сега. Освен ако момичето не реши да предостави и фото доказателства за твърденията си.

Въпреки крехката му възраст, Емрах изглежда е тръгнал по стъпките на брат си и баща си не само в музикалния бизнес. След като миналата година той подписа договор с музикална компания “Пайнер”, сега, може би, се потвърждава и амплоато му на плейбой, който по нищо не отстъпва на другите двама Стораро. За него от известно време се носят доста пикантни слухове за връзки с различни момичета.

Миналата година се заговори, че малкият Стораро има връзка с пет години по-голяма от него манекенка, с която добил самочувствие и опит в креватните ласки, пише сайтът.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...