Майка ми се задуши зад един параван и никой не ѝ обърна внимание!

1 594

Хора, бъдете здрави и ако все пак имате проблем със здравето си, ТЪРСЕТЕ ЛЕК, ВНИМАНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ в друг град!

В Русе е пълно с некадърни, некомпетентни, невнимателни и бих казала груби докторчета. докторчета с малки букви, защото с големи се пише за тези които заслужават титлата ДОКТОР.

На 9.04 заведох майка ми с линейка в спешното на УМБАЛ "КАНЕВ" Русе в 21:15 часа. До 2:15 часа сутринта, докторчетата неможаха да я приемат и настанят в кардиология. Чудеха се, маиха се и гласно коментира по коя пътека да я приемат. Бяхме без информация какво показват снимките и кръвните резултати.

Майка ми стоя вътре, на инвалидна количка, в коридора, чакаща - ние също. Д-р Бохосян ли беше, 2 пъти я преглежда и 5 часа лафейки си с другите докторчета в кабинета най-после благоволи в 2 часа да я качим в отделение по кардиология на 2 етаж.

Качвайки се в този час събудихме и нарушихме спокойствието на нощната смяна.

Сложиха я в стая с 1 мъж, видимо в тежко състояние. Сложиха 1 параван, явно да не ги притеснява майка ми. В 11:33 часа ми се обадиха да изкажат съболезнованията си. Д-р Каменова е била на смяна и всичко била направила. Пълни глупости. Но нали трябва да се оправдаят.

Зад паравана майка ми се е задушавала и никой не и е обърнал внимание. Нито са я чули, нито са я видяли. Просто са констатирали смъртта ѝ, след като някой въобще се е сетил, че на леглото до прозореца и зад паравана има човек.

После защо ги биели. Хора, в спешното трябва да се въведе задължително влизане с бухалки. Добре, че е спешно и приема е само 5 часа, представям си какво е обикновеното приемане.

Крайно време е да има осъдени докторчета... Мисля да стигна до край.

Всички мълчим и казваме, че няма осъден доктор. На никой не му се занимава. Трябва да си търсим правата, защото от всички смъртни случаи на Басарбово 90% са от лекарска грешка, некомпетентност и некадърност. Останалите 10% са от катастрофи и болести.

Автор: Мария Николова / Dunavmost.com

Още статии в тази категория