fbpx

Маги Халваджиян отправи покана за участие в „Като две капки вода“ на чалга дивата Татяна

Фолкпевицата Татяна бе сред звездната публика по време на последния лайф на „Като две капки вода“ в понедленик вечер. Пайнерката бе отишла в подкрепа на своя колега Милко Калайджиев, с когото я свързва дългогодишно приятелство.

Изпълнителката на хита „Записано е в сърцето ми“ смая всички в залата с перфектната си фигура. Да я поздравят отидоха продуцентите Маги и Джуди Халваджиян. Разговорът им така се разпалил, че Маги внезапно решил да отправи покана за участие в следващия сезон на чалга дивата. Той бил толкова смаян от външността на певицата и бил убеден, че физиката й предразполага за преобразяване в различни образи. В съчетание с гласа успехът е сигурен.

Татяна не пропуснала възможност да си побъбри и с един от водещите – Димитър Рачков. Веднага им се отворила приказка, а Рачков заявил, че с нетърпение я чака на сцената, където шегите им ще продължат в същия тон.

Не става ясно дали певицата е приела отправената й покана да се включи в най-гледаното шоу. До този момент е получавала покани и от други риалити формати, но така и не я видяхме да се впусне в подобно предизвикателство. Но е голям почитател на „Като две капки вода“ и като нищо да я видим на тази сцена догодина. А безспорно феновете очакват да се превъплъти в образа на Валя Валканска и нейната космическа песен „Излел е Дельо Хайдутин“, която Татяна прибави към своя репертоар преди няколко години.

Припомняме, че с покана за участие в следващия сезон се сдоби и актьорът Владо Карамазов, който напоследък доби значителна популярност покрай участието си в български сериали.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x