fbpx

Любовник изостави американка боса и гола пред хотел в центъра на София

208

Неадекватна американка с руска фамилия стоя гола пред хотел в центъра на София, след като беше изоставена от мистериозен любовник в стаята си.

Лекари, полицаи и служители в американското посолство не успяха да решат проблема на Дениз Киров часове наред. Накрая жената е бил прибрана от служители в администрацията на областната управа в София, докато се намесят институциите.

Дениз пристигнала в хотела в петък вечерта. Придружавал я 50-годишен мъж с български имена. Регистрирали се, той платил за 3 нощувки и се настанили в една от стаите.

В понеделник по обед кавалерът напуснал хотела. На тръгване казал на персонала, че в стаята има жена и те да се оправят с нея. Камериерките почукали на вратата и влезли при Дениз.

Тя ги посрещнала агресивно и отказала да си тръгне. Не позволила на никого да я пипа. В стаята царял хаос, разказват от персонала пред “24 часа”.

По леглото се търкаляли празни бутилки алкохол, както и дрехите ѝ. В ранния следобед жената сама излязла от хотела, но в странно облекло – блузка, дамска чанта на ръката, а около талията се наметнала само с хавлиена кърпа.

Боса и полугола, застанала пред хотела на оживената ул. “Алабин”. От рецепцията все пак ѝ предложили да си събере багажа, но тя се развикала, че не иска дрехите, защото били отровни.

Минувачите се спирали при нея загрижени. Питали я какво ѝ се е случило. Предлагали помощ. Тя бръщолевила нещо на английски и ги отпращала.

След около час престой боса и по хавлия служители от областната управа я прибрали във фоайето. Входът на администрацията на държавната институция е точно до хотела. Предложили ѝ помощ. От посолството отказали да я приберат. Имала психични проблеми.

Преди време Дениз стояла около месец на летището в София и пак чакала да я приберат от американското посолство. След това от областната управа повикали полиция. Униформените пристигнали веднага, но нямали правомощия да я отведат, защото не е извършила престъпление.

Проверили документите ѝ и си тръгнали, като сигнализирали на Бърза помощ. Лекарският екип обаче също ударил на камък. Дениз категорично отказвала да бъде прегледана, крещяла, че искат да я отровят и дори нападнала медицинската сестра с чантата си.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори