fbpx

Любовен скандал разтресе руската гимнастика (Снимки)

467

Любовна афера се превърна в тема №1 в руската художествена гимнастика. Въпреки че Яна Кудрявцева се върна със сребърен медал от Олимпиадата (Маргарита Мамун стана олимпийска шампионка), всички се вълнуват повече от това – кой е мъжът до нея. 18-годишната блондинка полагаше големи усилия, за да запази връзката в тайна, но не успя. Красавицата заспива до футболния национал Артур Юсупов.

Яна обаче не желае да говори за него и определено има причина. Многократната шампионка отмъкна футболиста от леглото на колежката си и доскорошна приятелка Каролина Севастянова. Двамата изкараха дълъг любовен романс и дори се заговори за сватба. След това обаче се появи Яна, която гръм и трясък влезе в живота на футболиста. Каролина прекрати всякакви отношения с Кудрявцева и дори я блокира в социалните мрежи, като вече дори не я поздравява.

Яна избягваше всички въпроси, свързани с новата си връзка, но правеше намеци през всичкото време. Малко преди Олимпиадата русокосата гимнастичка публикува снимка с екипа на Юсупов и написа „Добро утро“, което веднага взриви залата по гимнастика. Преди два дни обаче всичко излезе наяве. Яна публикува снимка прегърната с футболиста, когото поздрави за рождения му ден.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори