fbpx

Лудогорец – Базел (Предварително по минути)

146

Мине се не мине и Лудогорец играе с Базел. Някои ще си кажат – аман! Други пък ще нарекат този епохален сблъсък Ел Класикото на европейските клубни турнири. Да видим как ще се отрази политическата турболентност на стрелковия потенциал на Данчо Минев:

‘Начало – Заблуден от телевизионната реклама, Марселиньо пее Блек фрайдей, блек фрайдей с мелодията на химна на ШЛ.

‘7 – След като в миналия мач защитникът на Базел Марек Сухи откри, че баща му е Антони Здравков – Сухия, в този мач открива, че дядо му е Марек (Дупница).

’15 – Мая Манолова и цяла сюрия по-ниски от нея мъже внася нови правила на футболната игра, в които тъчът е гол, а топката е заменена с картофено пюре.

’21 – Лек вятър разкрива, че 80% от капацитета на стадиона е запълнен с картонени човешки силуети, които започват да летят.

’35 – Марк Янко открива, че баща му е в Симитли.

’43 – Нищо, мачът е тегав.

Почивка. На дебата преди втори тур Лудогорец се разревава, че дядо му е умрял от грешно предписан антибиотик.

’48 – Швейцарците си мислят, че е хитро да хвърлят цяло първо полувреме шоколади на Владо Стоянов, но към момента няма откъде топка да мине.

’53 – След спирането на санирането кренвиршите са разводнени с двойно стиропор и публиката вече близо час не е пяла българи юнаци.

’60 – Сере Дие и Мануел Аканджи си разказват вицове на резервната скамейка, но четвъртият съдия ги смъмря, че това било тоалетен хумор.

’69 – Клаудио Кешерю много иска да вкара гол, но играта му не върви. Все пак решава, че успехът ще дойде със самочувствието и внезапно почва да се радва, все едно наистина е вкарал гол.

’70 – Чуждите скаути, дошли за румънеца, си тръгват и по препоръка на новия президент отиват да преслушат Моника Маковей.

’75 – Детска Евровизия, Лудогорец, бокс и нови конституции – България е в нов апогей, но в мача така и няма голово положение.

’81 – Удар на Анисе Абел отива на Андрианантенайната си.

Всички залагащи в Bet365 изпаднаха в паника, защото никой не успя да се логне в сметката си. Това се дължи на издаденият лиценз за опериране на букмейкъра в България

Всеки ще получи в банковата си сметка наличните си пари преди затварянето на акаунта, проблем с новият акаунт няма да имате, защото Bet365 е вече лицензиран от ДКХ.

ВЪЗСТАНОВИ СМЕТКА- РЕГИСТРИРАЙ СЕ

А за да продължите да играете и залагате в Bet365 ще трябва да си отворите нова сметка, хубавото е, че ще можете получите 100% бонус на първият си депозит, направете го сега:

ОТВОРИ СМЕТКА В BET365 СЪС 100% БОНУС

Край. 0:0, с която прогноза малкото Пеле обрича мача довечера да е с минимум 5.5 гола. С което признание го обрича обратно на нито един гол.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори