fbpx

Любимият на Мегз остава в ареста

283

Транспортният бос Румен Рончев остава с мярка “задържане под стража”. Това реши Районен съд Пловдив, съобщи Plovdiv24.bg.

Макар по делото да има нови обстоятелства – да са изплатени 98 хил. лева към фирмата, към която е бил лизингът на Мерцедес G-класа, съдът реши да остави Рончев в ареста.

По думите на прокурор Светлана Ангелчовска към момента от страна на Рончев има само една декларация, че желае да сключи споразумение с прокуратурата. Това е единственото му съдействие по процеса. Освен това, ако е на свобода, би могъл да окаже влияние на разследването. Още повече, че първоначално Антон Лесов – третият обвиняем по делото заедно с Рончев и Миглена Каканашева – Мегз, дал едни обяснения. А на по-късен етап ги е променил, тоест според прокурор Ангелчовска вече е налице подобно влияние на разследването.

В крайна сметка съдът остави без уважение искането на защитниците на Рончев и го остави в ареста. Съдебната охрана заключи белезниците на Рончев и го отведе, а присъстващата в съдебна зала Мегз го изпрати с думите “Много те обичам”. Определението подлежи на обжалване в тридневен срок пред Окръжен съд.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...