Лесни ритуали за богатство

Известно е, че в наши дни парите са основната движеща сила и не можем да пренебрегваме финансовата страна на нещата. Има обаче моменти, в които нито късмета, нито обстоятелствата са на наша страна и сякаш парите бягат от нас колкото и да работим и спестяваме.

Ето защо сме ви приготвили няколко лесни ритуали за придобиване на богатство. Но не забравяйте и закона на вселената, че за да получиш трябва и да дадеш. За това винаги отделяйте от спечелените пари за подаръци на близки или благотворителност, особено ако сте придобили големи суми за кратко време.

1.Ритуал със зелена свещ

Вземете една зелена свещ и на нея издълбайте точната сума пари, от която се нуждаете. Запалете я и я помажете със зехтин или масло с аромат на бор. Сложете я в малка чиния и я оставете да изгори докрай.

2.Ритуал със зелена свещ и босилек

Вземете зелена свещ, помажете я със зехтин и я овалайте в стрит на прах босилек. Запалете я и визуализирайте как печелите много пари и как виждате себе си като щастлив и удовлетворен човек, който няма финансови проблеми.

3.Ако искате винаги да имате пари и да не страдате от недоимък, носете в портмонето си или в джоба листо от пресен босилек. Тази билка има силата да привлича парите.

4.Палете всеки ден в дома си зелени и златни свещи. Зеленият цвят е символ на парите и богатството, а златния на величието и големите успехи.

5. Ако имате пукнати, прекалено стари или подарени от негативни хора вещи, е редно да се отървете от тях като ги оставите на кръстопът и не се обръщате назад. Може да си пожелаете мислено нещо от сорта на “оставям зад себе си всички загуби и нещастия, нека живота ми се изпълни с доброта, мир и богатство”.

6. Ако искате винаги в дома ви винаги да има изобилие и да имате солидно количество пари, може да засадите в саксия семена от босилек и когато той порасне да слагате под него портмонето си или едрите банкноти, които имате. Правете това на новолуние и си пожелавайте финансите ви да се увеличават и да бъдат винаги стабилни.

Важно! Никога не злоупотребявайте с ритуалите и не ги правете самоцелно или прекалено често, защото така могат да имат обратен ефект или да спечелите много пари, но да ви бъдат отнети други неща.

Автор: Линда Николова

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via