fbpx

Куката падна на колене след предпремиерната прожекция на „Лошо момиче“ (Снимки)

Особено трогателна се оказа за актьорът и режисьор Мариан Вълев първата предпремиерна прожекция на филма му „Лошо момиче“ в родния му град Варна в петък.

След прожекцията на лентата в голямата зала на Фестивален и конгресен център – Варна, публиката, скочи на крака и аплодира Мариан, който пък от своя страна падна на колене и се поклони на всички тези хора, които оцениха труда му и буквално препълниха залата.

След официалната част, Мариан раздаваше автографи и се снимаше с фенове и приятели около час. Той не скри радостта си от похвалите, които получаваше, а от своя страна публиката го дари с безброй комплименти за чудесната работа.

Предпремиерното турне на „Лошо момиче“ вчера предизвика еуфория и в Търговище. Обиколката продължава на 9 април във Велико Търново, Пловдив (10 април), Враца (13 април), Видин (13 април), Габрово (14 април), Карлово (14 април), Благоевград (15 април) и Ловеч (16 април). Гала-премиерата на продукцията в София ще бъде на 11 април (четвъртък), когато Вълев ще отпразнува и рожден ден.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x