fbpx

Крисия скъса договора със Слави, а сега баща ѝ мрънка!

1 689

„Слави Трифонов и екипът й забравиха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа последно имаше един телефонен разговор и след това–нищо”, това разкрива Марин Тодоров, баща на Крисия, твърди hotarena.net.

Бизнесменът споделя, че до края на миналата година Крисия е била част от всички важни проекти на Слави и екипът му. След това обаче договорът бил прекратен и всякакви контакти–също.

Както съобщихме преди време, това стана по желание на семейството на детето-чудо. Те обосноваха искането си с това, че Крисия трябва да се отдаде на уроците и да заляга над учебниците повече.

„Не получавахме никаква информация от екипа на Слави и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси започна да работи по свои проекти–вече има две записани песни във видеоканала й, работи и по трета, която също скоро трябва да излезе”, споделя баща ѝ.

Младата певица месеци наред не получавала покани за концерти и участия, което я притеснявало. Продуцентите ѝ, по никакъв начин не можели да бъдат открити. От известно време обаче това се променило и семейството й успява да възроди кариерата ѝ.

Тя получава доста често покани за участия–поканена е да пее в Сливен, а преди дни е била звезда и на празник в родния Разград.

„Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва мечтите си и да се развива. Тя е много талантливо дете”, разкрива нейния баща.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори