Колко хора са починали от химиотерапия, а не от рак?

Какво получавате, ако осакатите имунитета си? Какво остава, ако унищожите всичките си добри бактерии в червата?

Знаете ли, че ако оцелеете с химиотерапия и рак за пет години, статистически се вписвате в „раковите книги“ като оцелели, дори и да умрете на следващия ден поради химио-претоварване, задушаване на органите или пълна липса на имунитет?

Леченията с химиотерапия и радиация водят до смърт, произтичаща от проста настинка или грип. Точно така, след това поема пневмонията, защото нямате повече бели кръвни клетки, които да се борят с инфекциите. Кой би предположил?

Разбира се, не можем да преброим всички смъртни случаи от химиотерапия, защото болниците и онколозите винаги ще казват само, че „ракът се е разпространил“ и това е била причината за края. Това е, което се записва „в книгите.“

Ако приемате химиотерапии и нямате имунитет, защото химиотерапията го разрушава (дори лекарите признават това), всяка обикновена инфекция може да стане вашата гибел. Следващият грип може да бъде краят за вас. Например, инфекция от стафилококи от обработка на сурово пилешко, може да е виновникът за началото на края за раков оцелял, който продължава да е на химиотерапия. Следващата инфекцията от Е.коли или Салмонела и сте готови за края. Просто хранително отравяне от заведения за бързо хранене и сте два метра под земята. Къде са тези статистики? Няма ги никъде – защото „не можете да го докажете.“

Да ви се бие инжекция (ваксина) с антибиотици и вируси от лекари и медицински сестри, които са съгласни, че имате нужда от живак, алуминий и формалдехид, за да „се създаде имунитет“ или да се отблъскват бактерии/вируси – това би могъл да бъде камъкът, който преобръща каруцата (тоест вас).

Хващането на супербацил в болницата, което означава вирус и/или бактерия, която има имунитет срещу антибиотици, е често срещано в наши дни, така че леглото със сини чаршафи, което са оправили за вас в „стаята за възстановяване“ е наистина бърлогата на лъва от инфекциозни патогени, които влизат във вашата система и НИКОГА не излизат. Отново, няма статистики.

Как някой може да умре от свръхдоза химиотерапия?

Толкова е просто. Първо, много хора, които се борят с рак, нямат наистина рак. Лекари, рентгенови техници и онколози тълкуват погрешно (нарочно или случайно) лабораторни резултати, и хората отиват под ножа, получавайки химиотерапия и радиация БЕЗ причина, но за да раздуят джобовете на раковата машина за милиарди долари. Второ, много хора, които се борят с рака СА СЛАБИ, и последното нещо, от което се нуждаят, е да убиват техните добри бактерии и тровят епифизната жлеза в мозъка си. След това, в болницата се хранят със 100% ГМО токсични храни, токсични напитки, токсична подсладена вода (чрез система), както и токсичен глутен, MSG и аспартам в кафенето на болницата. Раково болните биват „обработвани“, а дори не знаят, че химиотерапията първо е била измислена от нацистите.

Хората умират от свръхдоза химиотерапия, защото вече са слаби и консумират неправилните храни. Ракът може да бъде обърнат. Органична сяра, масло от конопено семе, чага гъби, рейши гъби, сода бикарбонат, 35% водороден пероксид за хранителни цели, Канабис Сатива, органично сурово кокосово масло, алое и истинска изворна вода без флуорид, могат да бъдат вашия билет за един свят без рак, но кой казва нещо? Нима лекарите ви казват това? Не. Те не могат. Те ще загубят лиценза си и няма да правят пари.

Можете да предозирате от химиотерапия, но резултатите от тестовете, няма да го покажат. Всяка клетка в тялото ви ще  КРЕЩИ ТОВА, но изкривеният режим на западната медицина, която контролира раковата индустрия никога няма да позволи това да достигне до „рецензирани“ медицински списания,  които са предубедени от деня, в който са „родени“. Да, всички ние сме чели JAMAСписанието на Американската медицинска асоциация, и сме виждали рекламите отзад на цигари и фармацевтични производители, които плащат много долари за този „печат за одобрение“ АМА.

Не „предозирайте“. Гледайте анимацията  рак и неговата „паяжина“ от мутирали клетки, докато мислите за биологични храни и ВСИЧКИ ваши избори – защото изборът да живеете здравословно е винаги ваш.

И сега е време за страшните статистики за рака

Ракът е водеща причина за смъртта на хората на възраст под 85 в Америка. Помислете за това за секунда. Приблизително 40% от мъжете и жените ще бъдат диагностицирани с някаква форма на рак през живота си. В момента в САЩ, има около 13 милиона души, които живеят с рак. Около 66% от хората оцеляват след пет години от диагнозата на рак. Това са изчислените нови случаи на рак в САЩ за 2015 г. – на базата на подобни статистики от 2014 г.  (http://seer.cancer.gov/statfacts/html/all.html)

  • Рак на белият дроб и бронхите: 225 000; Смъртни случаи в резултат на това: 160 000;
  • Рак на дебелото черво и на ректума: 136 000; Смъртни случаи в резултат на това: 50 000;
  • Рак на гърдата: 230 000; Смъртни случаи в резултат на това: 40 000;
  • Рак на простатата: 230 000; Смъртни случаи в резултат на това: 30 000;
  • Неходжкинов лимфом: 70 000; Смъртни случаи в резултат на това: 19 000;
  • Всички видове рак тази година: 1 665 000; Смъртни случаи в резултат на това: 585 000.

Последното нещо, което трябва да се обмисли: Седемдесет и пет процента от всички лекари в света отказват химиотерапията за себе си! Разгледайте естествените средства и НИКОГА ВЕЧЕ не позволявайте на бизнеса с рак да ви кара да се съмнявате в силата на биологичните храни да лекуват.

Източник: naturalnews.com

Може да харесате и