fbpx

Кариерата на Мария Игнатова е под въпрос след раздялата с Рачков

349

Вече дори не я канят на фирмените партита, нито е част от новите проекти на продуцентите

Едно от знаковите лица на спряното предаване Господари на ефира – Мария Игнатова изглежда е задраскана от продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян.

Напоследък Игнатова е отлъчена от приятелския кръг на братя Халваджиян, които ѝ бяха работодатели, и вече отсъства дори от партитата на фамилията, както и от плановете за бъдещи нови проекти. Неотдавна на купона за седмия рожден ден на столичния клуб, управляван от Кремена Халваджиян, Мария не е била поканена, а Рачков се е явил сам.

Изглежда братята са солидарни с най-голямата си звезда Димитър Рачков, който не спира да се шегува и прокарва арменски хумор на техен гръб, но е факт, че Рачков е истинска сензация и богатство за всеки продуцент.

Повече от ясно е, че той вече е разделен с Мария Игнатова. На сватбата на Софи Маринова актьорът се появи с атрактивната плеймейтка Ана Мария, която според негови приятели му била завъртяла главата.

До неотдавна в официалната си страница във “Фейсбук” Мария Игнатова мощно рекламираше “Забраненото шоу на Рачков”, но на това покрусената от раздялата блондинка сложи край. Сега за представлението на Митко агитира сексбомбата на диджейките у нас Мис Парти с истинско име Мария Панева. Тя придружава комика на турнето му из страната и също е спрягана за негова близка. В началото на март татуираната красавица пътува с Рачков за представлението му в Лондон. Засега сексапилната диджейка твърди, че отношенията ѝ с водещия на „Капките” са единствено професионални.

Първото потвърждение за разлъката на Игнатова и Рачков дойде, след като Митко не сподели с Мария ваканцията ѝ на Малдивите. В това време той бе нарамил пушка и обикаляше горите с ловната си дружина.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...