Кали недоволна: Задържането на сина ми е полицейски рекет!

Певицата негодува, че законът не е еднакъв за всички

Фолкпевицата Кали продължава с медийните атаки към органите на реда, след като нейният син бе задържан и глобен, защото е бил навън в късен час.

“Абсолютно неправомерно са задържала сина ми и неговия приятел, тъй като те са били с придружител на 18 години. В този казус се чувствам дискриминирана”, настоя певицата Кали пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Припомняме, че най-големият ѝ син Георги бе арестуван, защото е бил навън след 22:00 часа. След този час той е пътувал в кола с още три момчета. Всички са задържани от полицаите и откарани в 4-то РПУ, където са им съставени актове. На Георги е наложена глоба от 300 лева, след което е бил освободен.
“Не са извършили никакво нарушение. Те са извършили нарушение, защото са го задържали и обискирали. Неща, които могат да повлият на психиката на подрастващо момче. Може да те вкара в стрес и да промени поведението ти в обществена среда”, обясни Кали.

Според нея случката може да се разглежда като полицейски рекет. По думите ѝ някои искат лесно да си изкарват парите и спират хора на случаен принцип.

“Я да ги видим тези. Аууу, ти нямаш 18 години, я дай 300 лева. Не им ли стигат парите от данъците, че почнаха да ни глобяват? Полицейският рекет се реализира, защото трябва да се събират пари”, убедена е певицата.

“Моето негодувание срещу система се състои в това, че законът не е еднакъв за всички. Не срещу тези, които случайно сме хванали, а да оставяме да се вършат безредици от незадържаните по морето, които се напиват, взимат наркотици…”, каза още майката на Георги.

Източник: dnes.bg

Може да харесате и