fbpx

Какво разкриват линиите на дланта ни

176

Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според линиите на ръката си, на които науката хиромантия е дала и различни наименования.

Линията на живота например е определяща за продължителността на нашия земен път. Тя може да предвещава заболявания и други проблеми. Линията на сърцето издава качества от характера на даден човек и показва какъв ще е любовният му опит и как ще протече неговият семеен живот. Линията на съдбата пък определя дали животът на човек ще е спокоен и изпълнен с успехи, или труден, бурен и изтъкан от противоречия. Интересно е, че дланта ни може да покаже и някои черти от нашия темперамент.

При земния човек характерен белег е квадратната длан с къси пръсти. Това са хора, които смятат, че в основата на всеки успех стои много труд. Ето защо не обичат да си губят времето с празни приказки, а предпочитат да се захванат с конкретни действия. Целенасочени и прагматични, те са готови да отдадат целия си живот на професията си, но същевременно са склонни да пренебрегнат най-близките си хора.

Личностите, които спадат към типа воден човек, имат продълговата длан и издължени пръсти. Те са обичливи, мили, грижовни. Отдадени са изцяло на партньора си, близките и приятелите си. Готови са винаги да изслушат проблемите им и да им съдействат. Тяхна слаба черта обаче е, че понякога приемат прекалено присърце чуждите проблеми и пренебрегват своите собствени.

Въздушният човек има дълги пръсти и квадратна длан. Той е надарен с голямо въображение, харизма и сладкодумие. Но често се показва прекалено чувствителен към проблемите, с които ежедневието го среща и мотивацията му бързо угасва.

Огнените хора се отличават с дълга длан и сравнително къси пръсти. Те са забавни, остроумни, артистични. Бързо се превръщат в център на внимание дори и да не се стремят към това. В любовта са пламенни, ненаситни и непредсказуеми. Обичат силните усещания и разнообразието. Трудно се задържат с един партньор, но когато усетят, че са срещнали сродна душа, могат да ѝ се посветят изцяло.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...