fbpx

Какво е състоянието на детето, което скочи от терасата на дома си след семеен скандал?

1 005

Детето, което скочи от терасата на дома си в Роман след семеен скандал, се възстановява, пише агенция BulNews.

14-годишното момче е било с проблемно поведение, съобщи директорът на социалната служба във Враца Мария Търнавска. Преди време нападало лекар в спешното отделение в града. От отдел „Закрила на детето“ в Мездра са започнали работа с него още през 2017 година заради сигнали за проявена агресия. След интензивни срещи и разговори с 14-годишното момче, социалните работници отчели овладяване на агресивното му поведение.

Изненадващо, преди дни той решил да сложи край на живота си, като скочи от 4-ия етаж в жилищния блок, където живее. След скока младежът е транспортирано веднага в болницата във Враца със счупени крайници. В присъствието на полицаи и на родителите си, детето заявило, че само скочило от терасата, след като станало свидетел и се ядосало от спор между членовете на фамилията.

В момента детето е в сравнително добро състояние, като му предстои операция. Когато състоянието му се подобри, с него ще работят не само психолози, но и психиатри. Семейството му не е рисково, имат всичко необходимо, въпреки че живее в бедност, казаха още социалните.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...