fbpx

Какъв е мотивът за двойното убийство в София?

1 888

Няма данни за предварителна подготовка на престъплението.

Мотивите са неуредени финансови сметки. Това каза на брифинг в Съдебната палата главният секретар на МВР – главен комисар Младен Маринов във връзка със задържането на 57-годишен мъж за убийството на двама души и раняването на трети в столичния квартал „Витоша“, предаде Агенция „Фокус“.

„Направени са всички действия за събиране на повече информация относно пострадалите и извършителя, задържан е и извършителя“ обясни той.

На място са установени тримата пострадали, двамата не са давали признаци на живот. Третият е бил неконтактен, но е давал признаци на живот, това е наложило бързото му транспортиране в Окръжна болница“, посочи Младен Маринов и допълни, че към момента лекарите се борят за живота му.

„Убиецът и пострадалите са имали и вчера среща за тези неуредени сметки, най-вероятно днес нещата са излезли извън контрол и е извършено това тежко престъпление“, обясни гл. секретар на МВР.

Извършителят няма криминални регистрации, не е известен на полицията до момента. Той е предприемач, който се занимава със строителен бизнес“, каза още той.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори