fbpx

Как да спечелиш сърцето на избраницата си?

1 242

1. Винаги избирай жена, която силно те е привлякла и предизвиква в теб емоции. Това ще ти даде енергия да дадеш най-доброто от себе си.

2. Ако имаш възможност проучи предварително интересите и мечтите на избраницата на сърцето си. Тя ще бъде удивена от това, че си отделил от времето си, за да научиш повече за нея и нещата, които наистина я вълнуват.

3. Започни с усмивка. Винаги бъди усмихнат и в добро настроение в присъствието на дамата на сърцето си. Никоя жена няма да бъде привлечена от намръщен, сърдит или апатичен мъж!

4. Излъчвай увереност каквото и да правиш. Дори да не си от най-уверените мъже, представи си, че влизаш в роля и се превъплъщаваш в кожата на любимия си супер герой. Запомни, че няма значение какъв си стига да излъчваш увереност!

5. Бъди джентълмен! Знай, че да си джентълмен винаги ще е на мода.

6. Никога не говори лоши неща за друга жена пред избраницата си. Особено да коментираш, че някоя жена е грозна и дебела и тн. Това прави лошо впечатление. И обратното, ако защитиш публично жена, която другите нападат, ще изглеждаш като истински герой в очите на избраницата си и тя тайничко ще помечтае да има някой като теб (или дори теб). Жените винаги си мечтаем да имаме някой до себе си, който да ни защитава от всичко и всички.

7. Бъди себе си! Не се прави на нещо, което не си. Задавай въпроси, които наистина те интересуват, а не просто начин да поддържаш разговора. Така ще се сближите много по-бързо и ще разчупите ледовете.

8. Ако има нещо, което много ти е харесало в нея, като например очите и или усмивката, кажи и го без да се притесняваш какво ще си помисли, дори току-що да сте се запознали. Няма нищо по-хубаво от искрения комплимент.

9. Никога не я питай в самото начало на запознанството ви дали е обвързана. Това ще създаде известно напрежение у нея. Дай и шанс да те опознае и чак тогава може да се интересуваш от личния и живот.

10. Ако сте заедно в компания отделяй и специално внимание, но без да си прекалено нахален и натрапчив.

11. Гледай я често в очите и и се усмихвай. Нямаш идея погледа на човек колко мощно средство за съблазняване е.

12. Не говори прекалено много за себе си и не искай непременно да я впечатлиш с това колко успешен бизнес имаш или колко страни си посетил. Вместо това и покажи тя колко невероятна жена е. Задавай и интересни въпроси и не пропускай да изкажеш възхищението си към нея.

13. Когато се почувстваш готов разкрий и чувствата си като и разкажеш в кой момент точно си се почувствал привлечен от нея. Например били сте на рождения ден на твой приятел и тя е била най-усмихнатото и лъчезарно момиче и това те е докоснало.

14. Не забравяй, че винаги си струва да опиташ и ако се придържаш към тези напътствия, шансовете ти са наистина огромни, защото всяка жена си мечтае да се чувства специална за някого.

Успех!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори