fbpx

Как да открием скрита камера в хотелска стая?

1 894

Географията вече не е сериозна пречка пред нашите мечти. И независимо дали пътуваме по работа или почивка най-добрият избор за престой е хотелът. Но напоследък зачестяват случаите на проблеми с хигиената на хотела и проблеми с поверителността и личната неприкосновеност на клиентите на хотела.

Обърнете внимание на тези четири места в хотелската стая:

1. Декорация на стена

Най-общо казано, обикновената декорация на стените на хотела е много проста, бели или бежови светло оцветени шарки, като една стена с един поглед, не е лесно да скриете камерата. Но ако стаята ви е с по-висок клас и е тъмна стена с шарки, внимавайте да проверите, защото тези тъмни области вероятно ще скрият скритите камери, което ще доведе до фотографиране на неприкосновеността на личния ви живот, което по всяко време може да бъде изтеглено.

2. Гнездото до телевизора.

Телевизията е стандарт на хотелска стая и като цяло телевизията в хотелската стая е обърната към леглото. В телевизионното гнездо много често инсталират скрити камери.

3. Отвор за въздух

Обикновено височината на монтаж на климатика е около 1.8-2 метра, а изходящият въздух на климатика обикновено е наклонен надолу. Така че има възможност за престъпниците да инсталират скрити камери, по-добре да сме по-предпазливи, да проверяваме внимателно, преди да се настаним.

4. Вентилатор за отвеждане на тоалетна

Независимо дали става дума за къпане или смяна на дрехи, повечето хора ще изберат да го направят на това място. Престъпниците също избират да инсталират скрити камери тук, за да откраднат неприкосновеността на личния живот на гостите, така че трябва да проверите внимателно.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x