fbpx

Извънредно от Сандански! Жестока вендета: Цял пълнител от „Калашник“ изпразниха срещу Поршето на търговеца с жива плът Цветан Шушнаро

Гаражът на известния в Сандански Цветан А. – Шушнаро е бил направен на решето тази нощ, по вратата му е изстрелян цял пълнител на автомат „Калашников“, след опит колата му да бъде запалена. Автомобилът е бил вътре в гаража и е Порше Панамера.

Извънредно от Сандански! Жестока вендета: Цял пълнител от "Калашник" изпразниха срещу Поршето на търговеца с жива плът Цветан Шушнаро

Жестоката стрелба вдигна полицията на крак, няма пострадали, но случилото се свидетелства за сериозна заплаха към Шушнаро.

Той работи и живее в Холандия, заедно с брат си и според мълвата в Сандански се замесили с търговия с жива плът. Така говорят санданчани, които днес осъмнаха с новината.

Майката на Шушнарите живее от 20 години в Италия, брат му също е в Холандия и почти не си идва, Малкият Цветан от време на време прескача до родния си град, казват хората. Какво точно е станало тази нощ, защо е това сериозно посегателство ще се разбере по-късно.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x