fbpx

„Изгониха“ Гала от Нови хан, където се снима предаването ѝ

1 779

Тв водещата Гала бе „изгонена“ от студиото, в което се снима предаването й от години. Освен предаването „На кафе“, със същата съдба се оказало и друго рейтингово предаване на Нова телевизия — „Съдебен спор“.

Промяната е била наложена поради необходимост от голямо пространство за новото хитово шоу на медията — „Hell’s Kitchen“, чийто екип нощува в къщата на „ВИП брадър“, пренаредена така, че сега да игра ролята на хотел.

Всички готвачи и помощник-готвачи не мърдат от Нови хан и от къщата отиват директно в импровизирания ресторант, в чието студио доскоро се помещаваха Гала и Нана. Двете дами са преместени няколко зали по-надолу в телевизионния комплекс, пише вестник „Шоу“.

Заради спецификата на кулинарното шоу се е наложило да се направят големи рокади, които в крайна сметка не се усетиха по никакъв начин в ефир. Из коридорите на Нова даже се коментира, че Гала била особено доволна от наложената промяна, защото така успяла да открадне няколко дни за почивка с любимия й Стефан, докато другите се трудели задружно по местенето на декор, гримьорни и т.н.

Плевенчанката и възлюбеният й Стефан се отдадоха на почивка в Банско, а клюкарите веднага намериха повод да злословят. Мълвата гласи, че водещата на ‚На кафе“ е придобила тузарска планинска вила в затворен 5-звезден хотелски комплекс край Банско.

Гала и гаджето й, който напоследък се изявява и като неин екранен партньор, отскоро били собственици на престижната хижа, разкриваща спиращи дъха гледки към Пирин планина. Новият планински дом бил купен от тях през отминалата есен, като телевизионното семейство е броило около 300 000 лева за имота.

Клюката гласеше, че неформален брокер на имота била колежката на Гала в Нова тв — синоптичката Никол Станкулова, която често може да бъде засечена в зимния курорт. Красавицата издействала огромна отстъпка за водещата на „На кафе” от собствениците на комплекса, тъй като те били семейни приятели на бъдещия й свекър. Гала и Стефан изтеглили кредит за зимната си резиденция, който ще изплащат в следващите 10 години.

Проверка на изданието е установила, че Гала и Стефан не са закупили въпросния имот, а просто са го наели за няколко дни, докато трае преместването на студиото им. Към момента двамата живеят в жилището на Гала в столичния квартал „Борово“ и нямат намерение да инвестират в недвижимо имущество.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори