fbpx

Ива Хаджи си орязва най-милото

1 725

Преди да легне под скалпела, Ива Хаджи преминала десетки изследвания, които да гарантират безопасността и здравето ѝ.

Една от най-известните представителки на третия пол по света с български корени посети болница, за да ѝ бъдат изпънати органите между краката. Информацията сподели самата тя в социалните мрежи, като дори се похвали с предстоящата операция.

Преди да легне под скалпела, Ива преминала десетки изследвания, които да гарантират безопасността и здравето ѝ. Тъй като това е необичайна операция, цял екип от лекари се грижел за спокойствието на бившето момче. След като получила даденото разрешение от лекарите, Хаджи ляга под ножа. В клипче в мрежата тя изповяда решението си.

„Трябва да ги опъна, много ми висят устните“, откровеничи бившия Иво, докато в същия момент опипва органите си, цитира „България Днес“.

От видеото става ясно, че джендър моделът е видимо неадекватен. Нееднократно тя споделя, че използва наркотици, защото я карат да се чувства добре.

Световноизвестната родна моделка е родена през 1993 г. с името Иво. Отгледан е от баща си и от двете си сестри, които не лишават от нищо малкото си братче. Така Иво започва да се увлича все повече по кукли и гримове. Година преди бала си прави дръзка стъпка и се появява в училище с женски дрехи. Така стъпка по стъпка Иво започва да става жена, минава десетки операции за смяна на пола.

Слага си силикон, хиалурон в устните, прави корекции по лицето и накрая отрязва мъжкото си достойнство. След като се превръща изцяло в жена, самочувствието му се вдига и тя не спира да публикува снимки и видеа на новата си визия. Преди години заминава на екскурзия в Дубай, където шеф на модна агенция се впечатлява от визията й, като не подозира, че Ива не е истинска жена. Месеци по-късно българският джендър подписва с модната агенция, а хонорарът е космически.

Днес Ива не се лишава от нищо, позволява си скъпи екскурзии и вещи и най-вече обича да скандализира с поведението си в мрежата. Тя често публикува напълно голи снимки, които не оставят нищо на въображението. В последните си видеа бившият Иво без грам притеснение танцува гол в банята.

Иво, който вече е Ива, се оперира, но изпита дребен интимен проблем

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...