fbpx

Искра Фидосова стяга сватба в Монтана

1 052

Тежка сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова, пише в. „България днес“. Синът на монтанската правистка Франсоа предложи брак на дългогодишната си любима Лора, отбелязва изданието.

Официално двойката вече е сгодена, като за романтичното предложение за брак разказа самата Лора. Красавицата е избраница на Франсоа още от годините му в гимназията, а двамата са неразделни. Младежът паднал на колене пред Лора в навечерието на Свети Валентин и поискал ръката ѝ официално на 12 февруари. Синът на юристката бил категоричен, че не иска любимата му да е поредното момиче, което получава годежен пръстен навръх Деня на влюбените, а да има специален ден, който да помни цял живот.

Двамата са заедно от цели 7 години и са лудо влюбени, а Искра Фидосова още от пръв поглед одобрила красивата Лора за бъдеща половинка на сина си. Красивото момиче, което кове бъдещето си на блестящ архитект, веднага се сприятелила с бъдещата си свекърва. Майката на булката Алиета също от години се знае със „сватовете“ и одобрява връзката на дъщеря си с Франсоа.

Фидосова и съпругът ѝ отсега агитират младите да се врекат във вечна вярност в родната Монтана, а след това купонът да е в един от ресторантите на фамилията в града, които управлява предимно съпругът на юристката.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...