fbpx

И таз добра! Човекът-глас Тони Стораро влезе в учебниците (СНИМКА)

393

Фолкпевецът Тони Стораро и творчеството му се изучава в учебниците по немски език в Белгия, пише столичен ежедневник. Името на изпълнителя на „Купон без край“ фигурира редом до турската звезда Таркан и майсторката на късия разказ – италианката Анна-Мария Ортес.

„Разбира се, че съм щастлив от този факт. Когато бяхме със сина ми Фики на участие в Брюксел, наши фенове ни показаха материала с ликовете ни. Това да те познават най-малкото там, където рядко си пял, вече си е повод за гордост“, споделя щастлив Тони Стораро.

На певеца било обяснено, че издателите на тези учебници се ориентирали кой да фигурира вътре с творчеството си по това кои песни най-много се слушали в страната му. По този критерий се оказало, че Тони и дуетът със сина му Фики били в топ 1 на музикалните ни сайтове.

„Именно затова Стораро присъства като една от най-харесваните музикални звезди в България“, обясняват организаторите на концерта на българина в Брюксел. Фолкизпълнителите ни са едни от най-честите гости в чужбина с концертите си. На тях освен българите, живеещи там, често присъстват и почитатели от цял свят.“Именно техните клубове участват в създаването на филми, фланелки и рекламни материали за любимците си, като така не остават незабелязани както в България, така и извън нея“, споделят с гордост от екипа на Стораро.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x