Хю Хефнър завеща на съпругата си Кристъл Харис луксозно жилище и 5 милиона долара

Въпреки твърденията, че Хю Хефнър не е оставил нищо на съпругата си Кристъл Харис след смъртта си, младата вдовица ще получи луксозно жилище за 7 милионна щатски долара в Холивуд, както и сумата от 5 милиона долара според предбрачното им споразумение, съобщи в. “Дейли мейл”, цитиран от БТА.

В предбрачния си договор с последната си жена основателят на сп. “Плейбой” е ограничил достъпа й до наследството му, което ще бъде поделено между четирите му деца.

Той обаче се е съгласил да й купи дом с площ 548 квадратни метра с четири спални, кино салон, басейн, пет бани, гараж и стая за игри.

При покупката през 2013 г. цената на имота е била близо 5 милиона щатски долара, а към днешна дата се е покачила на 7 милиона щатски долара. Като допълнение той й оставя и сумата от 5 милиона долара.

Жилището е обзаведено в модерен и елегантен стил, като дървесината от бял дъб определя преобладаващия цвят. То силно се различава от класическата вила на “Плейбой” от камък и махагон с площ почти 2 043 квадратни метра.

Големите прозорци на модерния дом, наследен от Кристъл Харис, имат специално покритие, което поглъща инфрачервените лъчи и поддържа температурата вътре по-хладна, предпазвайки обитателите от изгарящото слънце на Лос Анджелис.

Данъкът на имота е 62 348 щатски долара за предишните две години. Вероятно това е причината той да е отдаден под наем през август срещу 25 хиляди долара на месец.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via