Хороскопът на Алена за ноември: Вижте какво Ви е определила съдбата!

В личен план ноември обещава проблеми и възмездие, ако през септември и октомври не сме спазили изискванията на Съдбата и на Марс и сме си позволили непочтеност към околните или облагодетелстване за сметка на хора, които са ни се доверили.

В желанието си да съхранят добрите междусъседски отношения и тези с държавите от ЕС нашите политици ще бъдат неочаквано податливи на влияние и ще приемат за чиста монета обещания, които може да са във вреда на държавата, но пък да носят блага на тях самите.

Месецът ще наложи промяна в отношенията между парламентарно представените партии, които ще бъдат принудени от Марс да търсят компромиса в отношенията, а за необмислените думи и действия ще търпят Съдбовни наказания.

Българската дипломация също трябва да изживее катарзис в начина, по който представя нашата страна пред света. Месецът изисква осъзнаване, че на дипломатически постове не рядко седят хора, които нямат ценз, но пък са удобни с подчинението си и са готови на всичко само и само да са в наше посолство зад граница.

Ноември ни позволява да пътуваме с удоволствие на близо и далеч, както и да осъществим част от новите си идеи. При провал не бива да виним околните. Причината за срива ни е, че надскачаме възможностите си. Журналистите да мерят думите си, за да не се окажат в изолация, уволнени или със съдебни дела заради вреда, неволно или съзнателно нанесена на нашата или на друга държава.

Може да харесате и