fbpx

Холивуд вкара Бузлуджа във филм с Джейсън Стейтъм (видео)

232

В края на август по световните кино салони е премиерата на филма „Механикът – възкресение“.

DSC_1044

Филмът е с бюджет от 40 милиона долара и част от него е заснета в България. Интересен факт за казанлъчани е показването във филма на чинията на Бузлуджа, като във филмовата лента към нея е добавена и хеликоптерна площадка, съобщава kazanlak.com.

Снимка с чинията на Бузлуджа, която се вижда в трейлъра, предизвика множество коментари в социалните мрежи, като казанлъчани се радват, че до Бузлуджа е докарано море, но за съжаление при този вариант Казанлък е на дъното.

Главната роля във филма е на Джейсън Стейтъм, а сред холивудските актьори са и звездите: Джесика Алба и Томи Лий Джоунс. Така футуристичният монумент на връх Бузлуджа е привлякъл дори и Холивуд.

В социалните мрежи хората коментират, че дори и графитите стоят на чинията от Бузлуджа, която е във филма. Хеликоптерът, който лети към площадката също е с българското означение на летателните апарати – LZ.

По време на снимките в България Джесика Алба се е срещнала и с казанлъчанката Дарина Павлова, като българските медии разкриха, че актрисата си е тръгнала от страната ни с продукти произведени от български маслодайни рози.

 

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори