H&M и MOSCHINO, вече заедно

192

Колекцията MOSCHINO [tv] H&M ще се продава онлайн и в избрани магазини на H&M в целия свят от 8-ми ноември.

Разговорът между Джиджи Хадид и Джеръми Скот бе прожектиран на дигитални екрани по време на ежегодното парти на MOSCHINO в Коачела, Калифорния и беше излъчен на живо в Instagram.

Джеръми и Джиджи бяха облечени в първите модели от колекцията MOSCHINO [tv] H&M – колекция, изпълнена с жизненост, игривост и хумор, които са присъщи за марката и я превърнаха в една от най-обичаните в света на модата днес.

Специално за H&M Джеръми Скот е създал нови дамски и мъжки колекции MOSCHINO, както и пълна гама аксесоари и дори някои допълнителни изненади.

"Moschino [tv] H & M смесва поп, уличен стил, оригинални мотиви и блясък - колекция, която напълно отговаря на съвременните тенденции в света на модата. Джереми Скот е невероятен - той знае как да играе със стил и да привлече вниманието на феновете от целия свят "- каза Ан-Софи Йохансон, Creative Advisor, H & M.

\n","url":"https://www.instagram.com/p/BhlcUVogp-s/?taken-by=hm","provider":"Instagram"}}">"Много се вълнувам заради MOSCHINO [tv] H&M. Работата ми е да се свързвам с хората чрез модата и с това сътрудничество ще успея да се докосна до много повече от моите почитатели, отколкото някога е било възможно", казва Джеръми, творчески директор на MOSCHINO.
Още статии в тази категория