fbpx

Гала закъса с нервите, след както оперираха 19-годишната Мари по спешност

За Гала 2016 г е приключила драматично, призна самата тя в ефира на Нова телевизия. В дните около 31 декември дъщеря й Мари е постъпила в болница, където била оперирана по спешност заради възпаление на апандисита.

До злощастния момент Мари била в отлично здраве и никой не предполагал, че състоянието й ще се влоши така внезапно. Момичето било в дома на приятеля си Константин, когато усетило силни пробождания в дясната част на корема и започнало да повръща неудържимо.

Първоначално решила, че е пипнала някой стомашно-чревен вирус, но болката се усилила и скоро положението станало нетърпимо. Щерката на Гала вдигнала 39 градуса температура, затова притесненият Константин внимателно я качил в колата си и я закарал до спешното отделение.

След направени кръвни изследвания и ехография на коремните органи лекарите заключили, че става въпрос за възпаление на апандисита и предперитонитно състояние, което е изключително сериозна диагноза и хирургичната намеса в такъв случай е неизбежна.

В момента, в който чула кошмарната вест, водещата пребледняла и едва не припаднала пред очите на мъжа си Стефан. Блондинката била почти в несвяст, когато се добрала до болницата, но все пак успяла да благодари на докторите, че са реагирали бързо и са помогнали на Мари.

Гала била неотлъчно до щерка си по време на възстановителния период и следяла стриктно дали болничният персонал я обгрижва добре. Въпреки че отстраняването на апандисита е рутинна операция, Мари получила някои усложнения, които удължили престоя й в клиниката. Наложило се да й включат системи с венозен антибиотик, който да предотврати евентуална инфекция.

За щастие момичето вече е добре, ала нервите на Гала са пострадали сериозно покрай операцията на дъщеря й, твърдят хора от обкръжението й. Близки до водещата издават, че в момента тя не дава и косъм да падне от главата на Мари.

Непрекъснато я питала как се чувства, звъняла й по десет пъти на ден и не й разрешавала дори елементарно физическо натоварване. Блондинката била толкова притеснена за момичето си, че от известно време сън не я ловял, а в главата й се въртели какви ли не мисли и тревоги, пише „Таблоид“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x