fbpx

Гадост! „Queen‘s“ пробутват сокове бълвоч (Снимки)

Изключително неприятна изненада получи врачанин, купил си сок на известната марка „Queen‘s“, пише BulNews.bg. Вместо свежа плодова напитка, в кутията имало неопределен бълвоч с ужасяваща миризма.

Покупката е направена вчера от квартален магазин в жилищен комплекс „Дъбника“ във Враца. Редовен клиент си напазарувал, след което се прибрал у дома си и решил да си сипе чаша сок. Помията, която се изляла в чашата му обаче, буквално го оставила без думи. Течността е с блудкав бледо жълт цвят, а ароматът й е на нещо средно между гнилоч и кисело зеле.

Погнусеният клиент се върнал в магазина, откъдето бил закупил сока, и се оплакал за проблема. Оказало се, че цялата партида сокове на марката е с подобно съдържание. Така заради нехайството на фирмата производител, с пари се вътрили и купувача, и продавача на стоката.

Врачаните донесоха в редакцията на BulNews.bg кутия от въпросната „плодова“ напитка. Екипът на медията се убеди от първо лице в ужасяващата миризма, която се носи от кутията.

Сокът е със срок на годност до април 2018 г. Целостта на опаковката не била нарушена и няма как да се е развалил след износа от фабриката. Явно вместо обещания 100% портокалов сок, източник на витамин С, фирмата пробутва химия.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x