Фестивал на модата и красотата – Варна 2018

88

Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на единадесетото издание на Фестивала на модата и красотата, който се проведе на 4 и 5 юли в Морската ни столица.
Домакин на събитието бе Комплекс Морско казино, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

Двудневния форум впечатли присъстващите с феерия от мода, красота и лайфстайл, а хитовите колекции на български и чужди брандове, предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Лице на модния форум бе ослепителната Габриела Кирова – Мис България 2016, а в ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков. В събитието взеха участие най–добрите модели на морската ни столица, както и топ моделите – Ива Атанасова и Диан Христов.

Началото и в двете вечери на Фестивала, бе поставено от най – малките модели на агенция VIP FASHION GROUP, които представиха колекциите майка и дъщеря на JN SECRET и испанската марка Росалита.

Ценителите на модата и красотата се насладиха и на дизайнерските колекции на модните къщи – BANDEROL, VETEIDA АР КЕ, ЕЛЕНА ХРИСТОВА , IV BOUTIQUE, BOUTIQUE WHIMS, DAIA, INSTINCT, обувки с марка SARA PEN, бански костюми от АВАНГАРД, маркови часовници от REACTION, SIGI DESIGNER BAGS, дизайнерски рокли на MIRA VISION, мъжка мода представена от Сватбен център – MY WEDDING и колекция булчински рокли на дизайнерката Стойка Новкова – TONENA и на бутик АЛЕГРА.

Собственичката на Модна Агенция VIP FASHION GROUP и продуцент на събитието – Мира Матеева блестеше в специално изработените за нея рокли от дизайнерката – Стойка Новкова – Тонена.

Стайлинга на моделите бе поверен в ръцете на екипа на коафьорите от Салони Nushi и гримьорката Кристина Славова.

Официалните фотографи на събитието – Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха уникални кадри от фотосесиите и дефилетата.
ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА и КРАСОТАТА 2018 се проведе с подкрепата на МОЛ ВАРНА ЕАД, JUST BOOK, EXPERT CENTER BIOLOGIQUE RECHERCHE и Aлкална вода АДВА.

Медийни партньори на събитието са: списанията Булка и Текстил, вестник Черно море и сайтовете: www.fashion.bg, www.moda.bg, Хайлайф, www.lifeonline.bg, www.moreto.net, www.yep.bg, www.varnautre.bg, www.petel.bg, www.lifestyle.bg, www.novavarna.net, www.varna24.bg, www.secret.bg, www.novinite.eu, www.fashionsense.bg, www.photogroup.bg и др.

Може да харесате и