Феновете на ЦСКА-София: Бербатов, ти си неблагодарник

Червените излязоха с гневна декларация към футболиста

Феновете на ЦСКА-София от фракция Animals излязоха с гневна декларация относно информациите, че Димитър Бербатов е пред договор с Берое.

В нея голмайстор №1 в историята на националния отбор е обиждан с различни епитети и се добавя, че ултрасите са изгубили уважението си към легендата.

Декларацията без редакторска намеса:

“Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо
да говорим за него в детайли – мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там.

Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си.

Всеки сам избира – или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници. Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил. Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача.

Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш. Желаем ти успех и се надяваме да “оправиш футбола ни”. Ако Елена ти позволи, разбира се”.

Източник: gol.bg

Може да харесате и