fbpx

Фейсбук гневен на бащата на президента Румен Радев

1 072

Социалните мрежи избухнаха с гневни коментари по повод катастрофата, в която е замесен бащата на президента Румен Радев – Георги.

Във Фейсбук изразяват открито недоволство си, че е бил направен опит случаят да бъде прикрит, както и че държавният глава, който настоява за прозрачност, не е взел отношение по темата, а в същото време коментира всевъзможни злободневни теми, които не касаят неговата институция.

В социалните мрежи негодуват и от факта, че Румен Радев популистки защитава правата на инвалидите, въпреки че правителството прави всичко възможно да им осигури необходимите надбавки.

Неговият роден баща предизвиква тежък пътнотранспортен инцидент, а той не е постъпил доблестно, като български генерал, и не го е огласил пред обществеността.

Припомняме, че пътният инцидент е станал миналия петък. Бащата на президента Георги Радев е блъснал инвалидна електрическа триколка.

Произшествието е станало преди обяд на кръговото кръстовище на улица “Цар Освободител” и булевард “България” в Харманли. При инцидента има леко пострадал човек и леки материални щети.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори