fbpx

Фандъкова проговори за оставката на зам.-кмета по екология

Два дни водих разговори с Мария Бояджийска и се опитах да я разубедя да не подава оставка, но тя има своите лични причини. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова по повод оставката на зам.- кмета по екология, цитирана от „24 часа“.

„Тя работи за София повече от 10 години и е човекът, който остави много добри резултати, които рядко могат да бъдат постигнати. Това е човекът, който доведе до успешен край най-големия проект по Оперативна програма околна среда и София има 3 инсталации за преработка на отпадъци. Тя реши кризата с отпадъците на столицата преди години и е човекът, благодарение на когото тогавашният кмет Бойко Борисов прекрати монопола в чистенето на града“, каза Фандъкова.

Тя изрази надежда, че ще може и занапред да разчита на помощта на Бояджийска за големите проекти на столицата в екологията, защото „тя е човек, който работи със сърце за София“. „Искам категорично да опровергая всички твърдения, че оставката на Бояджийска е свързана с инцидентите в последните дни в завода. Не приемам спекулации по този повод на хора, които години наред бавиха реализацията на този важен проект“, заяви Фандъкова.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x