fbpx

Ето я новата приятелка на Веселин Маринов

2 381

Край на криеницата между Веско Маринов и любовницата му Веселина Пеева. Естрадният трубадур започна да мъкне гаджето си по официални събития. В първия ден на новата година певецът заведе Пеева в Разглог, съобщи HotArena.

Там близо 2500 кукери гониха злите сили по време на традиционния новогодишен кукерски карнавал „Старчевата“.

Няколко пъти повече жители и гости на града наблюдаваха пищното и шумно зрелище на централния градски площад, който бе арена на празничното събитие.

ВИП гости бяха политици, футболната легенда Христо Стоичков и Веселин Маринов с половинката си.

Така за първи път публично звездата презентира новата си любов. Застанал рамо до рамо с нея. Предишното й появяване около певеца беше на 23 ноември миналата година в НДК, когато той направи концерт там. Тогава обаче Веселина беше на третия ред придружена от охрана. И след това си тръгнаха разделени. Сега в Разлог бе плътно до него.

На снимката от карнавала тя изглежда щастлива. Източници от Добрич откъдето е и Пеева разкриха, че в града почти няма човек, който да не и се подиграва и критикува.

Причината е, че тя толкова си е загубила ума по Маринов, че дори на Коледа и Нова година не си е направила труда да честити празниците на двете си деца. Именно заради Веско Маринов бившата сервитьорка ги заряза преди година и половина, а към днешна дата съвсем е забравила за тях.

Източници от Пайнер твърдят, че певецът далеч не е толкова влюбен в нея, колкото тя в него.

Той не говори в интервюта за Пеева и демонстративно избягва подобни въпроси. Бил и супер стиснат. Кара кола за 200 бона, а е оставил блондинката да се вози с бричка за 2000 лв.

След концерта му в НДК пред Нова телевизия каза, че очаквал връзката му с Веселина да издържи максимум до следващия му концерт там.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори