fbpx

Ето коя е жената с прерязаното гърло в Свети Влас

5 652

Местните жители от Св.Влас са потресени от новината, че жена е с прерязано гърло и е приета в болница около 22 ч. снощи. Тази сутрин това е най-дискутираната тема пред супермаркета на ул. „Цар Симеон I” в самия център на града, известен с реда, чистотата и дисциплината, представляващ лицето на сигурността на община Несебър, съобщава “Флагман”.

Според запознати всичко се случило до в близост до магазина – пред самото казино в страни, което снощи е било затворено. Преди това циганка и турчин, имащи любовни отношения и живеещи отскоро на квартира в градчето, се напили. Алкохолът в квартирата им обаче свършил и двамата решили да си купят нова бутилка от работещия супермаркет. Още по пътя към магазина те се псували, крещяли си и вдигали шум.

Скандалът им обаче достигнал връхната си точка след излизането с покупката, тъй като не се разбрали кой е дал повече пари за ракията. Тогава турчинът строшил бутилката и решил да реже гърлото на любимата си. Тя крещяла неистово. Нямала сериозни наранявания, въпреки пролятата кръв.

Жената е на 35 години и е родом от село, близко до град Добрич, от ромски произход е. Недоволният пиян Ромео е с турски произход, на 43 години и е от с. Тулово, област Стара Загора. В трезво състояние двамата работели като наемници по строежи.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...