fbpx

Ето кой е богатия ерген, който Алисия заби (Снимка)

На Алисия определено не й върви в любовта. Чалга певицата за пореден път преживя бурен романс, след който е изоставена и самотна. А в списъка й с мъже се прибавя още едно име на богат ерген.

От лятото на 2018 г. Алисия имаше връзка с красив ерген на име Симеон Филипов. Нещата бързо се задълбочили и тя все по-често започнала да преспива в къщата му в столичния квартал Бояна. Наскоро обаче двамата са се разделили, а певицата бори мъката си с работа. Певицата е поела извънредно много участия, за да не мисли за поредната провалена връзка.

Но има и друга версия за внезапния й апетит за работа. Без стабилен мъж до себе си, който да я издържа, тя е принудена сама да се погрижи за охолния живот, на който е свикнала.

Последният й любовник е отново по-млад от нея и със завидно финансово състояние, а с червената си луксозна кола привлича погледите на всеки светофар.

„Не знам как ги омайва, но винаги спи с хубави, млади и богати мъже. Пък нека не се лъжем, тя не е нищо особено“, злобеят нейни колежки от гилдията.

За по-дълъг период Алисия е била с вратаря Николай Михайлов, милионерския наследник Георги Станоев-Бирмата и Валери Божинов, на когото му роди първия наследник. Половин година прекарва и със симпатичния Мони Филипов, но към момента се говори, че двамата са скъсали и само времето ще покаже дали ще изгладят отношенията си или всеки ще поеме по нов път, пише show.blitz.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x