fbpx

Ето как се отслабва светкавично в областта на корема! (без паласки и сланинки)

15 774

Това отслабване в областта на корема винаги е ефективно и успешно!

Искате да отслабнете, но не навсякъде, а само в проблемните ви зони?! Да, така е при повечето хора, защото обикновено трупаме повече на определени места. При дамите това са корема, ханша и бедрата. А при мъжете предимно коремната област.

Съгласни сме, че никак не е приятно да отидем на плажа и паласките и сланинките ни да се тресат при всяко движение. Но не се отчайвайте, защото има начин да отслабнете в областта на корема. И то бързо, абсолютно видимо за вас и околните.

Това, което трябва да направите, е да забравите за всякакви плодове, освен боровинки и къпини – докато не свалите корема. Другите плодове имат повече захари в тях, които са най-големият враг на вашето вталяване в коремната област и талията.

Разбираемо е, че не бива да се яде нищо сладко, дори и мед. За сметка на това обаче, може спокойно да хрупате каквито искате зеленчуци – освен картофи. И да ядете всички видове нетлъсто месо, дори и свинско.

 

Избирайте си месата без кожи и без сланина по тях – трябва да са само червени. Яжте повече яйца и рибни продукти, а и пийте поне 8 чаши вода на ден.

Добре е да си подправяте водата с лимонов сок, но прясно изцеден. А останалото, което може да пиете, са малко бяло вино, шампанско и дори малка бира. Готино, а?!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори