fbpx

Етикетът на една оргия

Въпреки неприличната си природа оргията е събитие, което, както всяко друго събитие, също изисква определен етикет.

Затова, ако получиш покана за оргия, ето няколко полезни неща, които да имаш предвид (след като си се уверил, че поканата е истинска и че не те канят във вила в гората, за да те упоят и да ти вземат единия бъбрек. Длъжни сме да предупредим.)

Ако обаче поканата и оргията са съвсем истински, ето как би изглеждал етикетът, който е добре да спазваш на подобно събитие.

Потвърди присъствието си

След като те поканят, е редно да отговориш дали ще отидеш и, след като си казал, че ще си там, наистина да отидеш. Все пак хората разчитат на теб.

Също така, недей да закъсняваш много – не искаш да пропуснеш форплея.

Влизай без да чукаш (в смисъл, без да чукаш на вратата. Изборът на дума се случи такъв.)

По принцип не се смята за учтиво да отидеш на гости и да влезеш, без да позвъниш или почукаш. При оргията обаче не е съвсем така. По-добре е да влезеш направо – все пак, ако си закъснял, не знаеш в какво положение заварваш домакина или домакинята. Те може вече да са заети и да ги прекъснеш със звъненето или чукането си.

Кадър от филма „Широко затворени очи“

Влез в тона на партито

Оргията е парти. Само че парти със секс. И ако домакините са предвидили някакви активности преди същинския екшън, включи се в тях. Това може да са танци, някакви игри (обикновено такива, включващи алкохол) или гледане на порно.

Погрижи се за външния си вид

Въпреки че няма да прекараш много време с дрехи, стилният външен вид никога не е излишен, така че се облечи добре. Но не твърде официално.

Въпреки че едва ли е нужно да се казва, все пак ще споменем, че е важно да си взел душ преди оргията и да си с чисто бельо. По принцип е добра идея и да се обезкосмиш тук-там, макар че някой може да спори, че това е въпрос на лично предпочитание. Обезкосмяването винаги е по-безопасният избор, най-малкото защото то увеличава усещането за чистота и спретнатост, което е важно за едно секс парти.

Не води други хора, без да попиташ

Като цяло не е проява на добър вкус да каниш друго хора на оргия, за която си получил покана. Ако искаш да вземеш някого, попитай домакина предварително.

Ако вземеш със себе си жена, не се занимавай само с нея

Смисълът на оргията е да обърнеш внимание на повече жени, а не само на онази, с която си отишъл.

Общувай с хората

Но не само с най-привлекателните жени. Опитай се да обърнеш внимание дори и на онези, които на пръв поглед не те впечатляват – все пак, щом си отишъл на оргия, няма смисъл сам да ограничаваш възможностите си.

Ако не ти е комфортно, тръгни си

Няма нищо лошо в това да си тръгнеш, ако не успееш да се впишеш и отпуснеш. Идеята на оргията е хората да си прекарват приятно и ако ти се чувстваш неудобно, няма смисъл да стоиш и да създаваш неудобство и на останалите.

Хубавото в този вариант е, че даже и да си тръгнеш, без да си правил секс, пак ще можеш да кажеш, че си бил на оргия.

И понеже темата се оказа доста обширна и занимателна, ще я продължим в следващ материал.

Източник: vratovrazka.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x