Естрадата в потрес: Силвия Кацарова окраде хит на „Ритон”

Естрадата е потресена! Силвия Кацарова съвсем е зациклила творчески и е избрала възможно най-лесния начин, за да напомни за себе си – с плагиатство и то на гърба на дует “Ритон”.

Миналия уикенд LZ-ката изнесла бутиков концерт в столична зала, озаглавен “Живот като на кино”. Същото име обаче носи и един от най-обичаните хитове на “Ритон”, които за разлика от Кацарова, постоянно бълват нови и нови, и най-важното – авторски проекти, шушукат потресени хора, присъствали на събитието.

Шокът за тях бил пълен, след като се оказало, че не само концертът носи заглавието на песента на ритонците, но и Кацарова е записала песен със същото име, но с много закъснение – повече от година, след като пеещото семейство записа своя хит.

Парчето по текст на Драго Драганов излезе точно преди участието им във “ВИП Брадър” през 2015 г.

“Силвия изгледа латино-концерта на дуета през пролетта от първите редове и като нищо от там се е вдъхновила от хита на “Ритон”, който е ретроспекция на живота им.

Най-вероятно подобна е била и идеята на Кацарова. Жалко, че не е проявила креативност да направи нещо по-оригинално, а не сега всички да я сравняват с “Ритон”, разочаровани са фенове.

Всичко това само може да ласкае “Ритон”, че колежката им си е озаглавява цял проект по същия начин. Когато певците започнат да се крадат един друг, значи са направили нещо наистина успешно”.

Източник: hotarena.net

Може да харесате и