Емануела шокира с разкритие как „вдига самолета“! (изкусителката втрещи всички)

Емануела отново показа, че не си поплюва и винаги е директна!

Зеленооката красавица на Пайнер – Емануела отново оправда имиджа си на изкусителка и скандална жена. При това само с думи. Както видяхме и в Къщата на Вип Брадър, певицата не си поплюва и говори това, което й е на душата и ума.

В случая Емануела категорично отрече клюките, че е била с Димитър Динев заради парите и богатството на фамилията му.

„Ако можех да върна назад живота си, отново бих родила сина си. Без да се замисля. Но определено Митко Динев нямаше да е негов баща. Не искам да имам нищо общо с това семейство“, сподели Емануела.

Тя заяви, че не се интересува от лъжите и спекулациите, които чете постоянно за себе си в жълтата преса. Но се опитва да запази децата си от цялата тази злоба и завист на хората.Емануела

Последва въпрос, на който Емануела отвърна съвсем чистосърдечно и ошашави всички. А именно – случвало ли й се е да бъде с мъж, който да не успее да „вдигне самолета“.

„О, не! Никога не ми се е случвало и се надявам и в близко бъдеще да си остане така. Когато са с мен, мъжете винаги са се справяли блястящо и определено не е имало засечки. Не знам на какво се дължи – дали на прословутите ми очи или другите ми умения ,но е факт”, смее се изшълнителката на „20 лева”

 А колкото до неизменния въпрос за Майк Тайсън и твърденията й, че е гледал само нея в Къщата, Емануела потвърди тогавашните си думи. В които отново беше вложен различен смисъл от медиите.

„Майк Тайсън наистина ме гледаше и си говореше с мен. Но не, защото ме е свалял. А, защото аз единствена не му ходех по петите като останалите съквартиранти. С погледа си сякаш ми казваше, че му е омръзнало да му се подмазват и раболепничат“, довери Емануела.

Може да харесате и