fbpx

Екатерина Захариева покани Радан Кънев и Слави Трифонов във властта

233

Когато предстоят важни реформи, когато имаме парламент с осем политически формации, когато изборите са такива каквито видяхме, ще бъде трудно за кабинета да продължава реформите си. Хората доказаха, че допускаме грешки в това, което правим.

„В деня на първия тур и в деня на балотажа, всички министри бяхме в централата на ГЕРБ и обсъждахме вариантите за оставката. Наистина се надявам новият президент да бъде надпартиен и да защитава евроатлантическите ни ценности“, апелира Захариева към Разев.

Антон Хекимян попита министъра на правосъдието дали знае кой стои зад проекта на Радан Кънев. „Попитайте го, когато дойде да ви гостува. Всеки може да направи политическа партия. Важното е каква политика ще предложи и как ще бъде приета от хората. Започват много проекти. Говори се, че Слави Трифонов също влиза в политиката. Заповядайте в политиката, за да видите как се управлява държава. Не е толкова лесно, колкото си мислите“, предупреди тя.

„Работила съм за народа. Хората искат бърз и справедлив процес. Аз сама съм правила екипа си и никога около мен не е имало чуждо влияние – нито от кръга „Капитал“, нито от кръга „Кой“, отбелязва Захариева.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори