Единствената подробност, която никой досега не е забелязал в култовия филм „Сам вкъщи“

Помните ли хаотичната сцена вечерта преди заминаването, когато семейството на Кевин поръча пица? Ето какво не сте видели!

Любимият ни коледен филм, който трябва да признаем, че освен по Коледа, телевизиите повтарят и доста често през годината. Леко банален, но винаги забавен, „Сам вкъщи“ си остава вечната коледна класика, която с радост си припомняме всяка година. Забелязали ли сте една подробност обаче, която малцина знаят?

Приключенията по неволя, които Кевин трябаше да преживее, са ни любими.

Моментите, в които трябваше да се оправя сам и да надхитри не толкова умните крадци, можеше да бъдат избегнати, ако някой от семейството му беше забелязал, че Кевин всъщност липсва… … а когато вече забелязаха, беше твърде късно!

Помните ли хаотичната сцена вечерта преди заминаването, когато семейството на Кевин поръча пица? Цялата лудница още повече обърка плановете, защото… Бащата на Кевин неволно изхвърли самолетния билет на сина си, пише actualno.com.

1481786537-clipboard02

Кадърът отминава едва за секунда и за това трудно се забелязва. Изглежда, че Кевин наистина е нямал никакъв шанс… дори и някой да беше забелязал, че той липсва на летището.

1481786556-clipboard01

Може да харесате и