fbpx

Джулиана Гани спира дъха с провокативни снимки от остров Бали (СНИМКИ)

Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов са на поредно екзотично пътешествие. Влюбената двойка се е отдала на романтика на красивия и екзотичен остров Бали.

Свикнали сме Джулиана да споделя своите преживявания с приятелите си в социалната мрежа. И този път красивата пловдивчанка успя да шашне всички е провокативни снимки. Някои от тях са толкова предизвикателни, че са способни да спрат дъха на силния пол.

Снимки:

Илиян и Джулка са наели специален местен фотограф, който да ходи след тях и да ги снима. По този начин те ще имат хубави снимки, още повече, че местният им препоръчвал и места, които задължително трябва да посетят, а не са толкова известни.

„Днес беше нашият втори ден на О.Бали, Индонезия. За разлика от вчера, когато го карахме лежерно, днес ни се разказа играта от път, преходи, локации и снимки. Лично аз видях неща, за които не съм предполагал, че съществуват! Пих кафе, изакано от Маймуноподобно животно! Паднах като куче в Джунглата и се търкалях като бъчва по склона (къде без проява от моя страна)! Научих интересни неща за държавата, климата, океана, животните и още какво ли не! Само втори ден, а за пореден път се убедих две неща : 1. Бих давал всичките си пари за изживявания и за да опозная света! 2. Влюбен съм в Азия! ??

„След края на пътуването ще може да гледате нашия кратък филм за О.Бали! Надявам се хората, които още не са били тук, да усетят поне малко духа на острова, чрез него“, написа Илиян в личния си профил във Фейсбук.

В началото на май те ще пътуват отново, този път в южната ни съседка Гърция за най-големия фестивал за електронна музика, който ще се проведе на Халкидики.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x