fbpx

Джо Уайт заяви, че вижда останки от статуя на египетски бог в кратера Гейл: На Марс е имало цивилизация!

299

Уфологът и виртуален археолог Джо Уайт, който е специалист в изучаването на снимки от Марс, твърди, че е намерил на една от тях следи от разумна цивилизация.

По думите му, фотографията, направена от „Кюриосити“ на марсианския кратер Гейл, разкрива нещо, което напомня профил на човешко лице.

Изследователят смята, че това е глава на разрушена древна статуя. Предполагаемият фрагмент от скулптура прилича много на главата на Големия сфинкс в Египет. Уайт е абсолютно убеден, че това е камък, а не някакво подобие и всъщност е дело на разумна цивилизация. На кадъра се вижда чело, нос, глава, ухо и брадичката на статуята, а също и приличаща на Немезида коса. Именно така е изобразявана тя в рисунките по стените на пирамидите, пише „Блиц“.

Последователите на Джо Уайт веднага припомнят известната теория за това, че Древният Египет е бил посещаван от извънземни, които създали точно там напреднала за времето си цивилизация.

Много почитатели на конспирацията са убедени, че всички архитектурни шедьоври на древните египтяни са били направени именно от представители на извънземната раса. Те допускат, че е напълно възможно те да са произхождали от Марс.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори