fbpx

Джино Бианкалана: Българите в Чикаго са простаци, не искам да имам нищо общо с тях

Тази победа ми е толкова сладка, колкото и първата.

В предишния сезон бяха доста по-възпитани хората, а сега бяха много по-различни. Не беше моята компания, не се чувствах добре. В Къщата бях себе си. Това каза Джино Бианкалана в предаването „На кафе“по Нова телевизия, след като снощи спечели титлата „Любимата рeалити звезда на България“ в Big Brother: Most Wanted.

„Нямам намерение да се оправдавам за това, че те ме наплюха. Ще взема съдебни мерки, моите адвокати ме помолиха да не говоря за това нещо. На жената, която ме обвини в кражба на 500 долара й помогнах, подадох й ръка, защото съм човечен. Дадох под наем собствения си апартамент в Чикаго и след това нямах общо с тези хора. След това те не си плащаха сметките и наема. Българите в Чикаго са простаци, не искам да имам нищо общо с тях“, заяви Бианкалана след обвиненията на Динко, че дължи пари на бившата си съпруга и на българи от Чикаго.

„Нямам представа защо Динко каза, че крада от хората в Чикаго. Има комплекс от мен явно. Каквото и да правех в Къщата – той се опитваше да го повтори. Аз не контактувам с такъв тип хора. Ние се познаваме от лятото, той дойде и ми каза: „ти познаваш ли ме мене“. След това се видяхме във формата“, заяви Бианкалаna по повод кавгите си с Динко в Биг Брадър.

„За мен суетата не е нещо ненормално. Такъв съм от малък. За мен това е отношение към себе си и човека срещу мен“, допълни Джино по повод обвиненията на бившите му съквартиранти за суетата му.

„Моите родители ми дадоха избор, дали искам да уча в колеж или да работя. Училището не ми се отдава. Баща ми ми даде 100 000 лева. Четенето на книги не е моето нещо“, разкри победителят в Биг Брадър след скандалното си изявление в Къщата, че не иска да чете книги.

„Не съм си сменил българското име Георги, по американски паспорт съм Георги Бианкалана, а по българска лична карта съм Георги Ташев“, завърши Джино Бианкалана.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x