fbpx

Джаро е новият водещ на „Стани богат”

Михаил Билалов е новият Мистър „Стани богат”, научи HotArena.

Миналата седмица БНТ е подписала и договора си с водещия. Легендарната тв игра, която дълги години се въртеше в ефира на Нова, стартира в първата половина на април по националната телевизия.

Популярното по цял свят интелектуално шоу ще се излъчва всяка събота, като записването за участие започна в края на февруари .

За водещ на „Стани богат” се търсеше популярна личност с висока обща култура, която да е свързана по-скоро с БНТ и да е участвал в нейни хитови сериали.

Именно на този критерий отговаря Михаил Билалов, станал любимец на зрителите с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „Под прикритие”.

В списъка за кандидат-водещи, които да ощастливят някой участник с 200 бона, са били и Владимир Пенев – също познато лице от екрана на БНТ и звезда от „Под прикритие”, и Драгомир Драганов-Драго Чая.

В крайна сметка везните се наклонили в полза на Джаро, тъй като досега той, за разлика от колегите си, не е изтъркано лице и е напълно способен да вдигне рейтингът на БНТ, каквато всъщност е и целта на трансфера от Нова в обществената телевизия.

Владо Пенев сам се отказал, тъй като бил претрупан с ангажименти.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x