fbpx

ДРАМА! Гери-Никол пя в пицария пред 20 човека в Лондон! Никой не плати 35 паунда за VIP билет (Превърнаха кухнята в гримьорна)

4 415

Чутовен провал претърпя концерт на Гери-Никол в Лондон, който бе обявен от организаторите му за събитието на годината.

Оказа се обаче, че сред българите на Острова няма много почитатели на младата хитмейкърка, тъй като на участието й в тамошна пицария се появиха двайсетина човека, които нито бяха ентусиазирани от появата на Гери, нито останаха доволни от кратката й, едва 40-минутна програма.

Цените на билетите бяха по 20 паунда, като се предлагаше и ВИП пакет срещу 35 паунда, който включваше място на специално сепаре с безплатна консумация на няколко алкохолни напитки.За ВИП местата обаче така и никой не си купил билет.

Въпреки шумната реклама около събитието, то се оказа пълен провал. Очевидно поголовният интерес към чалга певиците не е реципрочен и към нашумялата Гери, тъй като малко над 20 човека се събрали в българската пицария за концерта й. Самата изпълнителка била шокирана, след като научила колко малко билети са продадени, но до последно организаторите я увещавали, че в деня на събитието феновете й ще се юрнат към кръчмето.

Посрамена пред колко бутикова аудитория ще изнася концерт, Гери се разбрала с охраната на заведението да не се разрешава снимане на празните маси и столове. Тя излязла в 21 часа на сцената, изпяла си трите песни от репертоара, след което продължила с хитове на Риана, Ариана Гранде и Лейди Гага. Никой от феновете дори не поискал автограф на блондинката от Варна. Тя повторила още веднъж личното си творчество и точно в 9 и 40 се скрила в кухнята на пицарията, която играла ролята на гримьорна за участието й.

Организаторите на концерта, които са собственици на българския вестник „Будилник“ в Англия, с основание били разочаровани от провала, тъй като платили 800 паунда хонорар на Гери-Никол, или близо 2000 лева, плюс пътните й разходи до Лондон. Събитието обаче не могло да избие вложението, а за печалба и дума не можело да става.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори