fbpx

Дневен хороскоп за 30 март 2019

Овен
Позволете си да се позабавлявате днес. Съдбата ще ви даде възможност да срещнете нови приятели, да се изненадате приятно и изобщо – куп хубави работи ви чакат.

Телец
Ще научавате разни неща по странни начини, което ще направи денят ви изключително забавен. Само не ги профанизирайте и не стигайте дотам, че да се включвате в разпространението на разни клюки.

Близнаци
Използвайте информацията, която получавате по най-добрия възможен начин. А кой е той, би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка колко ценно е онова, което сте научили.

Рак
Интересен ден, ще имате предизвикателства и моменти, в които трябва да реагирате бързо. Най-важното-спокойствието. Най-необходимо-приемането.

Лъв
Намерете приложение на гениалните си идеи. Ей така – на майтап може да намерите някой желаещ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете сериозни в това.

Дева
Всичко днес ще правите със страст и желание, на моменти дори болезнено желание. Това с овладяването на емоциите е трудна работа, но поне гледайте да ги разпределите по-равномерно през деня, че иначе ще се чувствате доста напрегнати.

Везни
Опитайте да сте обективни. Това по принцип е трудно достижимо, а и вие с този океан от емоции, съвсем се обърквате. И все пак е добре да погледнете нещата отстрани, ще ви помогне за много неща.

Скорпион
На моменти ще ви липсва съпричастност към хората около вас. Вие добре виждате как стоят нещата и можете да дадете обективна оценка, но това може да ви прави малко жестоки в очите на околните. Помислете.

Стрелец
Шарен ден, многообразен и променлив. Различни ситуации ще минават и заминават като полъх на вятър. А вие запазете посоката си на летене и не се разсейвайте.

Козирог
Забравете притесненията и се усмихнете на пролетта. Има толкова неща, които можете да направите. Започнете с план и действие, време имате достатъчно.

Водолей
Накрая на месеца се сещате колко неща имате да довършвате и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, само в бързината да не пропуснете нещо съществено.

Риби
Приключете със заниманията за март, че април иде и макар да започва на шега, всичко е твърде сериозно, за да го оставите на произвола на съдбата. Дайте си сметка какво искате и как можете да го постигнете.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x